Knutsels voor Sinterklaas

Inspiratie

Knutsels voor Sinterklaas

Nu Sinterklaas weer in het land is, wordt er waarschijnlijk ook weer druk geknutseld. Hoe mooier de knutsels, hoe groter het kadootje, toch? We hebben weer wat verschillende ideeën verzameld om jou en je kids te helpen de mooiste knutsels voor de Sint te maken.

We hebben al vaker wat inspiratie gedeeld van de Knutseljuf en CreaMetKids. Hieronder een paar van hun posts in het kader van Sinterklaas – veel plezier! En vergeet natuurlijk niet de Friddo app te gebruiken om je knutsels daarna te bewaren.

Knutsel-ideeën van Knutseljuf Ede

Kleurenpiet krassen

Met waskrijt, zwarte verf en een houten stokje kan je leuke krastekeningen maken. Print het sjabloon van de Piet hieronder en maak deze Kleurenpiet nu zelf!

Sint de boom in

Dit jaar kan Sinterklaas de boom in. Niet in een echte boom, maar in een Sintboom dan. Maak leuke Sinthangers van krimpfolie om ze in een vaas met takken te hangen. 

Gekleurde krantenpiet

De Kleurenpiet van Sinterklaas komt in ons land
het staat (bijna) in de krant! 
Met nietmachine, krant en Aquatint,
maak je snel een krantenpiet of Sint. 

Crea met Kids inspiratie

Gezellige sinterklaas huisjes

Gezellig je huis versieren in een leuke Sinterklaas sfeer! Dat kun je doen door wat materialen te verzamelen als een doos, takken melkpakken enz.

Lowbudget Sinterklaas of Piet

Gezellige tijd is de Sinterklaas periode.. leuke decoratie, knutsels, lekkers, liedjes enz. Tijd voor een leuke lowbudget decoratie met daarop Piet of Sint.

Zie de maan schijnt door de bomen

Het is een feestelijke tijd rondom de Sinterklaas. Je ziet vaak allerlei Sint, Piet, stoomboot, paard knutsels maar niet gauw de maan die door de bomen schijnt! 

Instagram posts

We hebben zelf ook nog een paar instagram posts verzameld voor extra inspiratie!

PS: De coverafbeelding komt van Pixabay: Afbeelding van lafynfyx via Pixabay

Jacco
UX consultant, getrouwd en vader. Kookt graag maar kon de koelkast niet meer vinden achter veel te veel knutsels. Dus Friddo.