Laatste schooldag: Een plastic tas vol knutsels

tas met knutsels Editorial

Laatste schooldag: Een plastic tas vol knutsels

Zomervakantie in heel Nederland. Nu ook de laatste regio haar laatste schooldag heeft gehad, liggen er zo’n 1.500.000 plastic tasjes vol met knutsels in keukens, halletjes en kinderkamers door heel Nederland.

tas met knutselsSommige mensen hangen direct de leukste knutsels op. Bij veel mensen verdwijnen de knutsels direct in een grote doos die naar zolder gaat. En bij anderen komt het plastic tasje aan het einde van de vakantie plotseling te voorschijn. “Oh ja, daar hadden we ook nog wat mee moeten doen…”. Gedurende het schooljaar is het al lastig om te bedenken wat je met de knutsels doet, maar als er op deze laatste schooldag zo’n tas vol mee naar huis komt, weten sommige ouders het echt niet meer.

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat er met die tassen vol knutsels, schriftjes en werkboekjes gebeurt! Met Friddo is het eenvoudig om snel foto’s te maken van alle knutsels (of alleen de mooiste, dat kan ook). Ook het vastleggen van de leukste bladzijden uit een schriftje is heel eenvoudig. En door een aantal tags toe te voegen, maak je het heel eenvoudig ze later weer terug te vinden.

Dus, installeer de gratis Friddo app en begin vandaag nog met het vastleggen van alle knutsels van je kinderen. Ze zullen je er later dankbaar voor zijn! En als je Friddo al gebruikt, is dit hét moment om bevriende ouders te vertellen dat jij de oplossing van hun knutsel-probleem al hebt gevonden!

Jacco
UX consultant, getrouwd en vader. Kookt graag maar kon de koelkast niet meer vinden achter veel te veel knutsels. Dus Friddo.
2 COMMENTS
 • Vrije Tijd
  Reply

  Leuk idee van die app. Mijn kleinkind komt ook wekelijks met nieuwe knutsels aanzetten, en de ruimte aan de muur begint nu toch echt op te raken. Goed idee om het op deze manier vast te leggen voor later. Bedankt voor de tip!
  Vr. groeten,
  Marieke van Zwieten

  1. Mark
   Reply

   Hallo Marieke, dank je wel! Heb je de app inmiddels geïnstalleerd? Bevalt het? Als je nog vragen hebt kun je ons altijd bereiken hoor. Op support@friddo.com bijvoorbeeld. Groet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *