Ideaal moederdag kado voor last-minute-dads!

Marketing

Ideaal moederdag kado voor last-minute-dads!

Het is nog even tot moederdag! Althans, zo zullen de meeste vaders er over denken de komende dagen. Totdat het opeens echt de tweede zondag in mei is.

Op het laatste moment een kado voor moederdag vinden...Dan blijkt dat je geen cadeau hebt gekocht, de afbak-croissants al lang en breed uit de schappen zijn getrokken door andere uitsloverige vaders en de knutselwinkel net de deuren voor je neus sluit. Herkenbaar? Voor de meesten van ons wel!

En aangezien geen enkele moeder blij is met een bosje bloemen dat naar benzine ruikt, helpen wij de ‘last-minute-dad’ uit de brand met een handige alles-in-één-oplossing, de Friddo teken- of kleurplaat. Hiermee heeft je kind een leuke knutsel in handen, wijs je de moeder op een fijne, praktische iPhone app (en Android dan?)  én heb je meteen €7,50 korting geregeld op een leuke eventuele bestelling. Ideaal toch!

kleurplaat en de friddo appDe uitsmijter

En dan moet de echte uitsmijter nog komen: op het moment dat je moeder ziet denken ‘pff, nóg een tekening!’, bied jij aan om deze moederdag tekening – en de alsmaar groter wordende stapel andere knutsels – voor haar vast te leggen in de Friddo app zodat ze die werkjes eindelijk zonder schuldgevoel kan wegdoen.

Dus de vrijgekomen boekenplank kan ze dan eindelijk gebruiken voor haar parfums of lifestyle magazines. Je hebt je er dus niet met een sullig moederdag bloemetje vanaf gemaakt. Nee, je hebt je in haar verplaatst! Echt, een grotere gift is er voor een moeder niet!

Download dus nu de Friddo teken- of kleurplaat en ga de zonnigste moederdag ooit tegemoet!

Kleurplaat

Voor de kleintjes een kleurplaats die ze kunnen inkleuren. En mama krijgt een fijne korting als ze iets bestelt.

Download kleurplaat

Tekening-blad

En als ze al wat groter zijn, vinden ze het misschien leuker om zelf een tekening te maken.
Maar ook hier staat de kortingscode op!


Download tekening

Android versie?

Als moeder een Android telefoon heeft, kan ze natuurlijk alvast genieten van de tekening. Alleen zal de ze tekeningen nog even wat langer moeten bewaren. En wij doen in de tussentijd ons best om de Android-versie van Friddo te maken.

Mark
Rijk met 4 meiden die enorm creatief zijn en stapels knutsels produceren! Waar laat je dat?!
2 COMMENTS
 • Miranda Kapteijn
  Reply

  Jaaahh hier wordt ik blij van! Alles puilt hier uit van de knutsels en mooie tekeningen. En nummer 3 wordt ook steeds creatiever… Waar moet ik het allemaal laten? Alles op de foto! En zonder schuldgevoel de afvalbak in (als ze even niet kijken ;))

 • Celeste
  Reply

  Leuke ideeën! Ter aanvulling kan je ook hier even checken:
  http://celestuh.nl/2017/05/12/last-minute-moederdag-zo-doe-je-dat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *